Dobrze a więc ja sobie tak pomyślałem że tak możemy pojechać sobie kiedyś tam na paintballa i ja mogę się tym zająć oraz mogę poprowadzić no nie wiem wyjście tematyczne ale muszę pomyśleć głębiej nad tematem ale mogę właśnie to zrobić ;d
Ja tu sobie życie układam, ty mi pomysły kradniesz?! Już cię nie lubię kaczmar!
A tak serio:
Też myślałem o paintball'u ale w formie podchodów albo gry w dwie twierdze na jakimś większym obiekcie. Zależy ile osób by nas było ale moglibyśmy się podzielić na dwie albo trzy grupy. No cóż ale jak widać zajmie się tym kaczmar, który niestety był pierwszy.
PS: Jeśli kogoś interesuje szersze ogarnięcie mojego pomysłu to dajcie znać na PW.
Wiesz mogę Ci odsprzedać prawa do pomysłu a ja pomyśle nad czymś innym ale zastanawiam się ile powinieneś mi zapłacić ;p Czarku ? ;] Damian
Mam guzik, dwa kartofle, stary but... i kiszonego ogórka, wystarczy? Kvaser
okej zgoda ale pozwól że Ci pomogę trochę w organizacji d; Damian
No ok, może razem nam lepiej wyjdzie. Kvaser
Zadyma??!! Zadyma??!!
Bez kitu tu "krzycz pudło" się robi panowie...
Ale co do pomysłu to ekstra sam kiedyś sprawdzałem i to nie jest takie kosztowne jakby się wydawało.
Cały sprzęt kosztuje nas 20-40zł plus kulki około 0.25gr sztuka.
Lecz aby dowiedzieć się dokładnie, trzeba zapytać się Patryka lub Dzięcioła.
W takim razie ja powiem swój pomysł...
Otóż: Remizy strażackie czasami organizują nauki dla cywili, takie dni otwarte.
A my moglibyśmy im pomóc w organizacji (ulotki, zaplecze itd)
Poprzednie posty połączone i skasowane. Już nie ma Chatbox'a i sory za lekki offtop. Kvaser
Czy ty masz fetysz podpisywania się w moich postach?
Moi drodzy po pirewsze nie chce mieć podpisu drużynowa/y tylko komendant zdh!! a co ! człowiek haruje to chociaż tyle z tego korzyści! Po drugie pomysł z paint ballem oraz z osp jest super mamy nawet calkiem zaprzyjażnioną osp w aleksandrowie wiec myslę że moze się udać
Czekam na wiecej pomysłówbo 3 planu nie zapełnie!
No co na pewno wpisz wspinaczkę, zawsze można wybrać się do kina basen to takie luźne pomysły a jakby coś cięższego to hmmm....
Może poszukać gokartów ? - co wy na to ?
No to mam jeszcze jeden GRUBY pomysł
ale to raczej specjalność drużyny.
Spadochroniarstwo to mój pomysł...
Wiem iż istnieją drużyny (harcerskie) spadochroniarskie na Lublinku które skaczą 2 razy na rok z samolotu.
Uważam że to ekstra sprawa i trzeba ten temat zgłębić.
Spytacie czy to wogóle możliwe? Oczywiście że tak, moja rodzicielka miała styczność z takimi drużynami i mówiła że jest to do zorganizowania.
Niestety nie wiem jakie to są koszty ale wystarczy sponsor, dofinasowanie z urzędu miasta i gotowe.
Kto nie chciał by skoczyć ze spadochronem... jest po prostu cienki ;]
Czekam na sugestie w tej sprawie...
No jeżeli chodzi o skoki to bardzo fajny pomysł. Niestety troszkę drogi. Jakiś czas temu zgłębiłem temat. najmniejszy koszt to ok. 600 za skok w tandemie z instruktorem: http://www.pete.pl/skok-w-tandemie. Jeżeli chodzi o samodzielne skoki to już koszt ok. 2000-4000 PLN http://www.pete.pl/szkolenia-aff
Oczywiście wszystko zalezy od aeroklubu tutaj akurat Piotrków Trybunalski (ok 1h od łodzi) może na Lublinku coś sie też dzieje?
Ja mam lęk wysokości i za nic bym się nie dała wsadzić do samolotu ...i myślę że jeszcze ktoś mnie popiera ...a jak nie to trudno!!! Ew. obcinając koszty to prześcieradło w dłoń i zapraszam do siebie w końcu 4 piętro to kawałek od ziemi ...